Opleidingen details De Hele Dokter | Hoogstpersoonlijke opleidingen voor artsen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

training weerbaarheid & grenzen stellen (ID nummer: 344326)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 286-3-2019 t/m 5-3-2020

De omgang met patiënten, cliënten en hun familie kan een bron van zorg zijn voor de dokter. Korte lontjes, te hoge verwachtingen of psychosociale klachten kunnen ervoor zorgen dat het tussen dokter en zorgvrager hoog oploopt. Dat kan voor jou als dokter een stevige belasting zijn. Met deze meerdaagse training vergroot je je weerbaarheid en leer je om eerder, effectiever en respectvol je grenzen aan te geven. Je krijgt bovendien snel de gelegenheid met het geleerde te experimenteren door situaties te spelen met een trainingsacteur.

De training bestaat uit een persoonlijk intakegesprek met de deelnemer gevolgd door 2 ruim bemeten dagdelen met daarin hoogst noodzakelijke theorie en voor veel casuïstiek en oefenen. De training wordt alleen in-company aangeboden voor een groep van maximaal 6 deelnemende dokters.

(Meerdaagse) Nascholing
1
als in-company training te bestellen. Prijs in overleg
Tijd13:00 - 17:15
LocatieRheden (NL) (Toon kaart)
Opmerkingendeze training is op aanvraag te bestellen bij De Hele Dokter, zie ook www.deheledokter.nl

Wat we doen:

De opleidingen en trainingen van De Hele Dokter zorgen ervoor dat artsen het plezier en de voldoening in hun werk kunnen behouden of weer terugvinden.

Een unieke aanpak:

Eerlijk is eerlijk, een beetje moedig moet je wel zijn voor onze opleidingen en trainingen. Want die draaien 100% om jou als dokter én als mens. Hoogstpersoonlijk dus. Met een gespecialiseerd team van opleiders, coaches en trainers die de medische wereld goed kennen, werken we vanuit een holistische aanpak aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt concrete handvatten en tips aangereikt waar je in de dagelijkse praktijk mee verder kunt. Onze stijl is vriendelijk confronterend, uitnodigend, pragmatisch en resultaatgericht, maar bovenal dus hoogstpersoonlijk.

Accreditatie:

Al onze opleidingen en trainingen zijn exclusief ontwikkeld voor dokters en ABAN geaccrediteerd.

Hoogstraat 51
1381VV
Weesp
0294775989
Selecteer een bestand aub.