Opleidingen details IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

MCN Gynaecologie Groningen (ID nummer: 343288)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing Pathologie228-11-2018 t/m 27-11-2019

Tweejaarlijks vindt er een Managed Clincal Network (MCN) regiobijeenkomst plaats, waarbij ontwikkelingen rondom thema’s binnen de gynaecologische oncologie worden besproken.

Deze regiobijeenkomst vindt plaats op 28 november 2018. De agenda is toegevoegd.

Beroepsgroep
Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG)
Wetenschappelijke bijeenkomst werkgroep
 
0
n.v.t.
HoofdniveauSubniveau
Pathologie specifieke BNR - Cursussen/CongressenGynaecologie
Tijd18:30 - 20:30
LocatieGroningen (NL) (Toon kaart)

Tijd18:30 - 20:30
LocatieGroningen (NL) (Toon kaart)

Tijd18:30 - 20:30
LocatieGroningen (NL) (Toon kaart)

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is sinds januari 2011 een nieuwe organisatie waarin zeven regionale integrale kankercentra (IKC's) zijn gebundeld. Sinds januari 2104 is de laatste hierbij aangesloten. IKNL is het kennis- en kwaliteitsinstituut voor professionals en bestuurders in de oncologische en palliatieve zorg. De inzet is om de impact van kanker te reduceren en de oncologische en palliatieve zorg continu te verbeteren. Iedere patiënt heeft recht op optimale oncologische en palliatieve zorg. Het samenwerken met zorgprofessionals en met de kennis, inzichten uit de data van de NKR bieden we handvatten om de zorg te verbeteren. Daarnaast ontwikkelt en implementeert IKNL beslissingsondersteunende toepassingen zoals predictiemodellen. Ook Oncoguide, waarin richtlijnen worden verrijkt met actuele data uit nationale en internationale databases en vertaald naar beslisbomen. De medisch specialist én de patiënt krijgen daardoor ter ondersteuning van hun besluitvormingsproces op de patiënt toegespitste informatie over de best passende behandeling volgens de laatste inzichten. Daarnaast draagt IKNL nationaal en internationaal bij aan de beleidsvorming op het gebied van oncologische en palliatieve zorg. 
IKNL richt zich primair op de (para) medische zorgprofessionals, onderzoekers en besturen van zorginstellingen en op zorgverzekeraars, wetenschappelijke verenigingen en koepelorganisaties in de zorg.

IKNL locatie Utrecht Vergadercentrum Godebaldkwartier 419 (kantoor Janssoenborch, 8e verdieping) Utrecht
3511 DT
Utrecht
IKNL Utrecht Postbus 19079
3501 DB
Utrecht
088 234 6000
Selecteer een bestand aub.