Opleidingen details SRA

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan dient u de presentie zelf in te geven nadat u bent ingelogd in PE-Online.

Kwartaalbijeenkomsten Salarisadministratie 2018/2019 (dag 4) (ID nummer: 343151)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing - Kennis6017-10-2019 t/m 31-12-2019

Kwartaalbijeenkomsten Salarisadministratie 2018/2019

Actualiteiten en nieuwe wetgeving voor de salarisadministratie

Bent u de salarisadministrateur die zich primair richt op administratie? Tijdens deze bijeenkomsten behandelen we de specifieke actualiteiten binnen uw vakgebied.

Ieder kwartaal selecteert ons team van specialisten voor u actuele thema’s met de belangrijkste wijzigingen en vraagstukken op het gebied van salarisadministratie. Deze vertalen we naar oplossingen voor uw praktijk. U kunt hier de volgende dag direct mee aan de slag. Ook kunt u eigen praktijkcases inbrengen.

Resultaat

Bij deelname aan de SRA-Kwartaalbijeenkomsten salarisadministratie weet u zeker dat u helemaal up-to-date bent op uw vakgebied.

Bijzonderheden

De overdracht van kennis en de praktische toepassing daarvan staan centraal tijdens deze kwartaalbijeenkomsten. Voor sparren met vakgenoten en vergaren van advieskansen adviseren wij u de kwartaalbijeenkomsten ‘Loonadvies’.

Inhoud

  • Actualiteiten op het gebied van:
  • Loonbelasting
  • Sociale verzekeringen
  • Arbeidsrecht
  • Pensioenen
  • Belonen

De bijeenkomst is van 14:00 uur tot 18:30 uur, met een half uur pauze

Ja
25
Tijd14:00 - 18:30
LocatieBaarn (NL) (Toon kaart)

SRA organiseert jaarlijks ruim 500 trainingen, cursussen en opleidingen voor medewerkers van accountantskantoren die zich richten op het mkb in Nederland.

SRA is een continu groeiend netwerk van mkb-accountantskantoren in Nederland. SRA biedt de op dit moment 370 aangesloten kantoren alle mogelijkheden van een groot kantoor en het persoonlijke van een klein kantoor. Kortom, het beste van twee werelden.

SRA ontwikkelt een groot aantal producten en diensten. Met deze kennis, middelen en ondersteuning bieden zij een kwalitatief hoogstaande, efficiënte en effectieve dienstverlening. Het aanbod omvat het hele dienstenpakket van de kantoren (accountancy, fiscaal, juridisch, salarisadministratie en advisering).

Marconibaan 41
3430 AH
Nieuwegein
Postbus 335
3430 AH
Nieuwegein
030-6566060
Selecteer een bestand aub.