Opleidingen details Handle With Care Opleidingen B.V

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Borstvoeding Herhalingstraining (ID nummer: 342298)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing borstvoeding (herhaling) (2016)3 
Scholing borstvoeding door lactatiekundige (2013)3 

Inleiding

80% van de aanstaande moeders kiest tegenwoordig voor het geven van borstvoeding. Dat maakt voldoende kennis en ervaring voor een kraamverzorgende essentieel om goede ondersteuning te kunnen bieden: kwalitatief goede ondersteuning die goed aansluit op de praktijk en die zorgt voor hoge klanttevredenheid.  

Deze training versterkt je inzicht in de werking van borstvoeding en biedt praktische mogelijkheden om mee te werken. Ook kennis en kunde over flesvoeding met moedermelk en/of kunstvoeding komen aan bod. De training sluit aan op de nieuwe ontwikkeling van Baby Friendly Nederland en de nieuwe 5 standaarden: organisatie, pasgeborene, praktijk, kind, hechting.

 

Inhoud

De Basistraining Borstvoeding bestaat uit 3 modules van 3 uur.

In de training behandelen wij theorie én wordt voldoende aandacht gegeven aan de dagelijkse praktijk. Je krijgt inzicht in hoe borstvoeding werkt en hoe jij de borstvoeding voor moeder en baby zo goed mogelijk kunt laten verlopen. We werken interactief waarbij ruimte is voor vragen en het uitwisselen van kennis en ervaringen.

Aansluitend op het Baby Friendly certificaat heeft deze training fysiologisch babygedrag en hechting van álle baby's als uitgangspunt, ongeacht de voeding die ze krijgen. De focus gaat van 'borst-of-fles' naar 'baby'. In de basistraining borstvoeding is dit ingevuld met 1 uur over flesvoeding.

 

Wat krijg je nog meer

  • Interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen 
  • Vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) 
  • Lesstof wordt op het werkveld aangepast 
  • Inclusief lunch 
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding 
  • Theorie en praktijk dag, theorie toets, certificaat 
  • Accreditatie bij het KCKZ 

 

Examen/Certificering:  

Na actieve deelname ontvangt je het certificaat ‘Basistraining Borstvoeding’ van Handle with Care Opleidingen. De training bestaat in totaal uit 9 uur met 9 punten KCKZ, waarvan 8 punten Borstvoeding Basis KCKZ en 1?punt flesvoeding, Kunstvoeding KCKZ. 

 

Groepsgrootte

Wij hanteren op onze locatie kleine groepen om te zorgen voor voldoende persoonlijke aandacht en een optimale geoefendheid van de cursisten.

 

Prijs

€ 150,- per cursist per open inschrijving ( inclusief btw)
Voor prijsopgave voor groepen en in company training mail ons: info@hwcopleidingen.nl

 

Inbegrepen in de prijs

• Trainingsboek
• gebruik van instructiemateriaal
• inzet ervaren gecertificeerde trainer
• Certificaat
• uitgebreide lunch, koffie- en theearrangement en ’s middags frisdranken en kleine versnaperingen (niet inbegrepen indien de cursus op uw eigen bedrijfslocatie wordt georganiseerd).

 Ik verklaar dat er evaluaties plaatsvinden en de resultaten worden benut voor de kwaliteitsverbetering van de scholing
Hoofdniveau
Voeding van het kind
Tijd16:00 - 20:00
LocatieGouda (NL) (Toon kaart)

Tijd17:00 - 20:00
Locatie

Wij zijn een opleidingsinstituut wat zich inzet voor alle scholing, bijscholing en begeleiding van zowel ouders als professionals in de geboortezorg. Wij verlenen een uitgebreide service op het gebied van scholingen en trainingen. Iedere scholing binnen Handle with Care Opleidingen wordt gegeven door ervaren trainers.

Door de samenwerking met Handle with Care Geboortezorg hebben wij kennis en ervaring rechtstreeks uit de praktijk, en bieden we altijd actuele en relevante opleidingen aan.

Zwolleweg 12
2803 PS
Gouda
06 156 68223
Selecteer een bestand aub.