Opleidingen details Mediscon

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Wintervergadering NVKNF 2019 - neuromusculaire ziekten (ID nummer: 341807)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing neurologie325-1-2019 t/m 24-1-2020

Op 25 januari 2019 vindt weer de wintervergadering van de NVKNF plaats, net als voorgaande jaren in het prachtige Eye te Amsterdam. Het programma bestaat uit de ledenvergadering en een thematisch deel, gevolgd door een wetenschappelijk deel. De dag zal afgesloten worden met een diner in Eye.

Het thematische deel van de wintermeeting zal dit jaar betrekking hebben op de neuromusculaire ziekten. Naast referaten van Nens van Alfen over de spierechografie en van Han van der Hoeven over de diagnostiek van neuromusculaire transmissiestoornissen zijn we erin geslaagd een gerenommeerde buitenlandse spreker aan te trekken. Matthew Pitt, klinisch neurofysioloog in het Great Ormond Street Hospital in Londen zal met ons terugblikken op zijn lange carrière als klinisch neurofysioloog in het grootste kinderziekenhuis van Groot-Brittannië. Matthew heeft aan de basis gestaan van de ontwikkeling van het single-fiber EMG bij kinderen en beschikt over de unieke gave om het EMG bij kinderen van alle leeftijd tot een succes te maken.

Voor het wetenschappelijk deel nodigen wij u, uw collega’s en arts-assistenten uit een abstract in te sturen. Een abstract kan een promotie- of ander wetenschappelijk onderzoek betreffen of bijvoorbeeld een casus zijn aan de hand waarvan u een literatuurreview gedaan heeft. De voorkeur zal uitgaan naar de wat jongere onderzoekers en naar klinisch relevante en/of vernieuwende onderwerpen. Wij verzoeken u dan ook het wetenschappelijk deel extra onder de aandacht van uw arts-assistenten en onderzoekers te brengen, zodat zij eventueel een abstract kunnen indienen. We zien uw bijdrage graag voor 4 januari 2019 tegemoet via secretaris@nvknf.nl.

(Mini)symposium
0
Leden NVKNF betalen geen inschrijfgeld. Niet leden betalen 50 euro inschrijfgeld
Hoofdniveau
KNF
Neuromusculair
Overig
Tijd13:00 - 17:30
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Mediscon is een congresbureau dat gespecialiseerd is in de organisatie van medische congressen.

P/A Regenboogforel 44
1562 KJ
Krommenie
Regenboogforel 44
1562 KJ
Krommenie
040-2852212
Selecteer een bestand aub.