Opleidingen details Springer Media, Events Gezondheidszorg

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Masterclass Patiëntgerichte zorg - voorjaar 2019 (ID nummer: 340680)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3126-2-2019 t/m 5-2-2020

Omschrijving:

Iedereen heeft het erover. Sommige organisaties doen het al, sommigen zeggen dat ze het doen en de meeste organisaties denken dat ze het doen, de patiënt centraal stellen en patiëntgerichte zorg bieden.

Maar wat het nou precies is, welke veranderingen in handelen én denken daarvoor nodig zijn en of het eigenlijk wel mogelijk is? Op die vraag blijven de meeste zorgorganisaties het antwoord schuldig…

De zorg en de hotelbranche

De zorg kan op dit gebied veel leren van de hotelbranche. Door een unieke samenwerking tussen Zorgvisie, Nyenrode business Universiteit en Hotel Management School Maastricht bieden wij u de mogelijkheid om ‘de patiënt centraal stellen’ in praktijk te brengen. Hoe kunt u zich als zorgprofessional inleven in de wensen en behoeften van de klant, uw patiënt? Waarom is dit zo belangrijk? En hoe kunt u nóg servicegerichter worden en zorgen voor een zo prettig mogelijk verblijf voor uw patiënt in uw zorginstelling?

Tijdens deze masterclass:

*Ontvangt u nieuwe inzichten die u een andere kijk op zorg in het algemeen en op uw eigen organisatie geven.
*Ontdekt u waar de touchpoints in uw organisatie liggen en wat deze ‘momenten van de waarheid’ betekenen in de ogen van uw patiënt of cliënt.
*Ontwikkelt u een eigentijdse visie op patiëntgerichte zorg, specifiek toegepast op uw eigen organisatie, waarbij u direct inzicht heeft in wat deze visie voor de organisatie van de zorg betekent.

(Meerdaagse) Nascholing
Bestand 
Programma uitgebreid.docx185 KB
2399
BTW vrij! Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, literatuur, hotelovernachting en catering.
Tijd09:15 - 16:00
LocatieBreukelen (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenMasterclass Patiëntgerichte zorg - voorjaar 2019

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich richt op de gezondheidszorg en een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding, beroepsuitoefening en praktijkvoering voor studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg.

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
nvt
Selecteer een bestand aub.