Opleidingen details Springer Media, Events Gezondheidszorg

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Executive Seminar Mayo Clinic (ID nummer: 339467)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3520-11-2018 t/m 19-11-2019

Executive Seminar 2018 Topsprekers op bezoek: Mayo Clinics.

De patiënt centraal. Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen willen het wel, maar het realiseren is een ander verhaal. Hoe anders is dat in de Mayo Clinic in Rochester (Minnesota). Deze kliniek is onbetwist, al jarenlang, één van de meest vooruitstrevende, beste, veiligste en meest patiëntgerichte ziekenhuizen van de wereld. Wat is hun reden van succes?

In het Engelstalige Executive seminar van de Mayo Clinic delen vier key opinion leaders van het vooraanstaande ziekenhuis in alle openheid hun geleerde lessen en aanpak. Tijdens dit seminar praten de vier topsprekers uit het Mayo u bij over de succesfactoren om innovatie geslaagd in te bedden. Bijvoorbeeld over hoe u (medisch) leiderschap inricht om optimaal resultaat te behalen, of hoe patiënten de gezondheidszorg zouden inrichten en wat daarvan valt te leren. De sessies zijn interactief. Zo is er alle gelegenheid met de sprekers en vakgenoten de dialoog aan te gaan. Naast belangrijke theorie en vernieuwende inzichten krijgt u veel concrete handreikingen om direct mee aan de slag te gaan. Bekijk het programma.

Na dit seminar:

*weet u hoe u een innovatie-klimaat ontwikkelt
*kunt u e-health toepassingen sneller introduceren en opschalen
*heeft u beeld van hoe de gezondheidszorg eruitziet als het patiënten het voor het zeggen hebben
*kent u innovatieve manieren om patiëntveiligheid te meten

Internationaal congres
799
Dit seminar is uitverkocht
Tijd09:30 - 17:15
LocatieSantpoort-Noord (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenMayo Clinic - editie 2018

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich richt op de gezondheidszorg en een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding, beroepsuitoefening en praktijkvoering voor studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg.

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
nvt
Selecteer een bestand aub.