Opleidingen details IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Plenaire bijeenkomst MCN Oesofagus/maagcarcinoom (ID nummer: 339024)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2229-11-2018 t/m 28-11-2019

Het dagelijks bestuur van het Managed Clinical Network (MCN) oesofagus/maagcarcinoom Noordoost-Nederland heeft een multidisciplinair programma samengesteld voor de plenaire bijeenkomst. Diverse onderdelen van diagnostiek en behandeling komen aan bod, maar ook de nazorg middels presentatie van een nederlandse multicenter studie over werkhervatting na minimaal invasieve oesofagusresectie.

 

Regiorapportage van de ziekenhuizen in Noordoost-Nederland met gegevens uit de Nederlandse Kankerregistratie zal worden gepresenteerd met als doel  het onderling vergelijken van de uitkomsten van zorg, het discussiëren over mogelijke verschillen in uitkomst en vooral het leren van elkaar om de kwaliteit van zorg verder te optimaliseren.

(Meerdaagse) Nascholing
 
0
n.v.t.
Tijd18:30 - 21:00
LocatieHoogeveen (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenSKo/PVe

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is sinds januari 2011 een nieuwe organisatie waarin zeven regionale integrale kankercentra (IKC's) zijn gebundeld. Sinds januari 2104 is de laatste hierbij aangesloten. IKNL is het kennis- en kwaliteitsinstituut voor professionals en bestuurders in de oncologische en palliatieve zorg. Het doel is de oncologische en palliatieve zorg continu te verbeteren. Iedere patiënt heeft recht op optimale oncologische en palliatieve zorg. Het samenwerken aan voortdurende verbetering van de kwaliteit van oncologisch en palliatieve zorg staat centraal. Om te waarborgen dat de kwaliteit van zorg overal zo hoog mogelijk is, werkt IKNL landelijk mét oog voor regionale verschillen. IKNL draagt nationaal en internationaal bij aan de beleidsvorming op het gebied van oncologische en palliatieve zorg. Daarnaast ontwikkelt IKNL producten en diensten ter verbetering van de oncologische en palliatieve zorg. Zo draagt de doorontwikkeling van NKR+ bij aan het registreren van incidenties van de kankerpatienten.
IKNL richt zich primair op de (para) medische professionals, onderzoekers en besturen van zorginstellingen en op zorgverzekeraars, wetenschappelijke verenigingen en koepelorganisaties in de zorg.

HNK t.a.v. IKNL locatie Rotterdam Vastenland 78
3011 BN
Rotterdam
IKNL Postbus 19079
3501 DB
Utrecht
088 234 6000
Selecteer een bestand aub.