Opleidingen details RINO Groep Utrecht

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Actief Opvoeden (ACT); train de trainer (ID nummer: 338917)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
NVRG - Nascholingscursus1218-3-2019 t/m 17-3-2020

Hoe begeleid je ouders van kinderen met ontwikkelings- of psychiatrische problemen om hun vastgelopen opvoedgedrag te veranderen? Na deze cursus ben je in staat zelfstandig de oudercursus ACTief opvoeden te geven. Je helpt ouders weer op weg door hen te leren focussen op het effect van hun gedrag en afleidende cognities en emoties te accepteren.

Wat leer je?

Met het bijgeleverde draaiboek ben je in staat de oudercursus ACTief opvoeden te geven. Je weet ouders te begeleiden in het veranderen van hun gedrag, door hen te leren gericht te blijven op de werkzaamheid van hun gedrag en accepterend te leren omgaan met afleidende cognities en emoties.

academici en HBO-ers
Cursus
 Verdiepend
10
10
ja
510
12
toetsing en evaluatie
Basispsycholoog, Orthopedagoog, Gedragstherapeut, Systeemtherapeut, Sociaal psychiatrisch verpleegkundige en Maatschappelijk werker

Je beschikt over (theoretische) basiskennis van ACT.
Tijd9:30 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

De RINO Groep staat voor ontwikkeling van mensen. Dat doen we door gedragswetenschappelijke kennis, inzichten en vaardigheden beschikbaar en toepasbaar te maken – voor en door professionals. Zo leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit van leven in de samenleving.

Oudenoord 6
3511 BS
UTRECHT
(030) 230 84 50
Selecteer een bestand aub.