Opleidingen details LUMC / HRM / bedrijfsopleidingen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Cursus Ontwikkelen van blended learning (ID nummer: 338815)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2417-10-2019 t/m 16-10-2020

In deze cursus gaat u een zelfgekozen onderwijsonderdeel herontwerpen en blended maken. Voorafgaand aan de cursus bepaalt u welk onderwijsonderdeel u wilt aanpakken. Vooraf volgt ue een e-learning met een theoretische introductie. Tijdens het eerste contactmoment gaat u met behulp van  speciaal ontworpen werkvormenkaartjes uw onderwijsonderdeel blended maken. In de periode daarna werkt u uw blended ontwerp verder uit. Tijdens het tweede contactmoment presenteert u het resultaat aan de medecursisten.

Doel:
Na het volgen van deze cursus weet u wat onder blended learning wordt verstaan, bent u op de hoogte van de digitale werkvormen die u daarbij kunt inzetten en kunt u een onderwijsonderdeel blended maken.

(Meerdaagse) Nascholing
 
0
Tijd10:00 - 12:00
LocatieLeiden (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 12:00
LocatieLeiden (NL) (Toon kaart)

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door wetenschappelijk onderzoek. Het leidt artsen, gespecialiseerde zorgverleners en onderzoekers op om daaraan bij te dragen. Naast algemene patiëntenzorg biedt het LUMC specialistische behandelingen die slechts in een beperkt aantal medische centra mogen worden uitgevoerd. Het LUMC onderscheidt zich met name als verwijscentrum voor complexe medische vragen waar geen pasklare antwoorden op zijn. Wetenschappers en artsen werken samen aan een beter begrip van ziekten en aan nieuwe behandelmethoden.

Albinusdreef 2
2300RC
Leiden
Postbus 9600
2300RC
Leiden
071-5265690
Selecteer een bestand aub.