Opleidingen details Virology Education

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Nationale Hepatitis Dag 2018 - ABAN (ID nummer: 338726)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3528-11-2018 t/m 27-11-2019

Virale hepatitis komt voor in ca 0,4-0,6% van de bevolking in Nederland. Hogere prevalenties komen voor in specifieke risicogroepen. Echter, veel patiënten met virale hepatitis zijn nog steeds niet geïdentificeerd. Ook bereiken niet alle geïdentificeerde patiënten de specialistische zorg die ze nodig hebben. Chronische hepatitis B is inmiddels goed behandelbaar, waardoor nadelige gevolgen te voorkomen zijn. Bovendien is het door nieuwe behandelingsopties nu mogelijk patiënten met hepatitis C in bijna alle gevallen te genezen. Het is dus nu tijd om alle patiënten op te sporen!

De Nationale Hepatitis Dag is de centrale bijeenkomst voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij virale hepatitis in Nederland. Juist omdat alle stakeholders in dit veld betrokken zijn bij de totstandkoming van de Nationale Hepatitis Dag kunnen alle belangrijke onderwerpen en aspecten aan bod komen. Op die manier draagt de bijeenkomst bij aan nieuwe inzichten, opvattingen en veranderingen in beleid.
 
Na de succesvolle 4e editie vorig jaar, waar het Nationale Hepatitis Plan en het Advies van de gezondheidsraad werd gepresenteerd, is nu tijd om te kijken hoe dit in het veld is geïmplementeerd. Dit zal dan ook de rode draad van het programma zijn.

De Nationale Hepatitis Dag 2018 vindt plaats op 28 november a.s. in De Doelen, Rotterdam

(Meerdaags) Congres
125
Voor verpleegkundigen en verpleegkundige specialisten, studenten, AIO's en OIO's gelden afwijkende tarieven (45 EUR). Deze bijeenkomst moet ook voor hen toegankelijk zijn.
Tijd9:00 - 17:00
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)

Medical Education Company

Biltstraat 106
3572 BJ
Utrecht
030-2307140
Selecteer een bestand aub.