Opleidingen details Medisch Spectrm Twente/ Medical School Twente

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Stafconferentie Verandermanagent "De psychologische aspecten van verandering" (ID nummer: 336747)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2213-11-2018 t/m 12-11-2019

Na het bijwonen van de bijeenkomst hebben specialisten inzicht gekregen in de psychologische aspecten van verandermanagement en hebben ze praktische tips en tools meegekregen om in hun dagelijkse werk toe te passen. Het het heeft hen geinspireerd en geënthousiasmeerd.

Betreft een stafbrede bijeenkomst over het thema Verandermanagement. Dit nav de nieuwe Strategische Agenda van MST waarin we doelstellingen hebben geformuleerd o.a. ten aanzien van hoe we onze kwaliteit van zorg verder willen verbeteren. Dit vraagt een verandering in de wijze waarop we werken en onze processen doen. Dokters spelen daarin een belangrijke rol; zij hebben veelal een voorbeeldfunctie. De ervaring leert dat het best lastig is om bestaande werkwijzen te veranderen; dat geldt voor iedereen en zeker ook voor dokters. Doel van de stafbijeenkomst is om awareness te creeeren voor de psychologische aspecten van veranderen "waarom vind ik het zo lastig om te veranderen" en om de dokters praktische tips en tools mee te geven.

(Mini)symposium
 
0
Tijd17:00 - 20:00
LocatieEnschede (NL) (Toon kaart)

De organisatie betreft een Santeon/STZ ziekenhuis genaamd Medisch Spectrum Twente
De afdeling betreft Medical School Twente, het leerhuis dat alles rondom opleiden, onderwijs en bij & nascholing regelt en accreditatiepunten verstrekt.

Koningsplein 1
7512 KZ
Enschede
Postbus 50.000
7500 KA
Enschede
06-31751348 (grip 2061)
Selecteer een bestand aub.