Opleidingen details Elkerliek Ziekenhuis - centrum voor Opleiden & Ontwikkelen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Opleidingsdag avondworkshop Waardegedreven zorg (ID nummer: 336481)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 226-11-2018 t/m 5-11-2019

Op 6 november 2018 vindt de tweede opleidingsdag van het Elkerliek plaats. Doel van de opleidingsdag is opleiden en ontwikkelen meer te laten leven in het Elkerliek en het verbinden van opleiders en specialisten. Elkerliek heeft waardegedreven zorg omarmd als strategie om de zorg continu te verbeteren. Daarnaast is ‘doelmatigheid’ voor artsen in opleiding een belangrijk thema. Deze avondworkshop draait daarom om bewustwording van de eigen rol in continu verbeteren, en het geven van ruimte aan jonge artsen om zich hierin te ontwikkelen.

 

Doelen

Bewustwording van je eigen rol, initiatief en verantwoordelijkheid om verspilling tegen te gaan en waarde toe te voegen voor de patiënt.

Subdoelen:

Met een procesbril kunnen kijken naar de zorg

Handvatten leren kennen en toepassen om verspilling tegen te gaan

Ruimte geven aan collega’s en artsen in opleiding om de zorg te verbeteren

(Mini)symposium
 
0
Tijd18:30 - 20:45
LocatieHelmond (NL) (Toon kaart)

In het Elkerliek ziekenhuis is een patiënt een mens. Een tevreden mens als het even kan, want een tevreden mens geneest sneller. Juist omdat ‘de mens’ dient als kompas is onze koers duidelijk en resultaatgericht. Zo stimuleren we een nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen, zodat de patiënt (mens) geen ‘koude overdracht’ ervaart. En we maken bewust tijd voor kleine dingen die een groot verschil maken zoals een arm om een schouder. Dat maakt van het Elkerliek een ziekenhuis waar je als patiënt en als medewerker gewoon mens kunt zijn.

Wesselmanlaan 25
5707HA
Helmond
Postbus 98
5700AB
Helmond
0492-597811
Selecteer een bestand aub.