Opleidingen details Radboudumc Health Academy

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Op weg naar de toekomst: Nog betere pijn- en palliatieve geneeskunde: Afscheid van onze Radboudumc Pioniers (ID nummer: 336326)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 23 

Dr. Stans Verhagen (medisch oncoloog en consulent palliatieve zorg), dr. Kees Besse (anesthesioloog – pijn specialist – consulent palliatieve zorg en scen arts) en José Jacobs-van Leur, (verpleegkundig specialist palliatieve zorg) staan tijdens dit symposium in de schijnwerpers. Zij zijn onze boegbeelden en pioniers van het eerste uur zowel in het Radboudumc, als bij de Integrale Kankercentra en regionale en landelijke netwerken Oncologie, Pijn en Palliatieve Geneeskunde.

Sinds de vroege jaren 80 en 90 hadden zij de visie en kunde om een verbindende rol te spelen bij de integratie tussen topklinische complexe patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek die aanleiding gaf tot een bijzondere missie, namelijk: aandacht en zorg hebben voor de hele mens met oncologische, palliatieve of pijnproblemen en/of de eindigheid van het leven. Zij inspireerden velen tot het ontwikkelen van een toenemende aandacht en ondersteuning voor kwaliteit van leven en als dat niet meer mogelijk was voor kwaliteit van sterven. Hun transmuraal leiderschap in patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek vormde de baken waardoor er heden ten dage in ieder ziekenhuis gespecialiseerde teams voor pijn- en palliatieve geneeskunde aanwezig zijn.

Met dit symposium willen wij onze pioniers bij hun afscheid, samen met hun families, een eresaluut brengen met alle collega’s die dankzij hen sterk in hun vak staan en hun missie kunnen voortzetten. De genodigde sprekers zullen zich richten tot de pioniers en op de toekomst van de aandacht voor kwaliteit van leven via goede oncologisch en palliatieve zorg en pijngeneeskunde.

Wij hopen, namens Stans, Kees en José, u in groten getale te mogen verwelkomen. Namens alle medewerkers van de afdelingen Medische Oncologie, Anesthesiologie, Pijn en Palliatieve Geneeskunde

Drs. Evelien Kuip, dagvoorzitter Prof.

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)KNMG-GAIA
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register ZorgprofessionalsVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten RegisterVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
College voor Accreditatie Huisartsen (CvAH)KNMG-GAIA
Kwaliteitsregister V&VVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(Mini)symposium
65
Voor medewerkers van het Radboudumc en bijzondere genodigden is deelname gratis.
Tijd12:30 - 17:15
LocatieNijmegen (NL) (Toon kaart)

De Radboudumc Health Academy verzorgt bij- en nascholing voor alle medische en zorgprofessionals binnen en buiten het Radboudumc.

Geert Grooteplein 21, route 87
6525 EZ
Nijmegen
Postbus 9101 (huispost 87)
6500 HB
NIJMEGEN
06-15310241
Selecteer een bestand aub.