Opleidingen details Schematherapie in Bedrijf

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Cursus Groep Schematherapie (GST) Advanced Level (ID nummer: 336065)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Specialismen Gezondheidszorgpsycholoog3314-11-2018 t/m 13-11-2021

In deze training wordt voort geborduurd op de training Groep Schematherapie die als vervolgtraining geldt voor de Vereniging voor Schematherapie. Deze 'Advanced Level' cursus voldoet aan de eisen van de ISST en leidt verder op tot Groep Schematherapeut.

Aan het einde van deze cursus hebben de deelnemers veel ervaring opgedaan met Schematherapie in de groep en de unieke wijze waarop dit binnen GST vorm krijgt. Deelnemers hebben geleerd hoe om te gaan met conflicten, grensoverschrijdend gedrag en verschillende behoeften in de groep.
Therapeuten hebben geleerd om te gaan met tegenoverdrachts fenomen en weten met behulp van hun co-therapeut een veilig en lerend klimaat in de groep te scheppen en te behouden. Therapeuten weten balans aan te brengen tussen spanning en ontspanning en in de verdeling tussen cognitief, gedragsmatig en experiëntieel werk inclusief enkele meer vaktherapeutische technieken gericht op de onderliggende behoeften van de groepsleden. Door vervolgens meer praktijkervaring op te doen onder supervisie kunnen de deelnemers zich ontwikkelen tot Groep Schematherapeuten.

De training is toegankelijk voor hulpverleners met een BIG-registratie (of mensen die daartoe in opleiding zijn) als GZ-psycholoog, Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog of Psychiater en voor geregistreerde vaktherapeuten (RVB). Deze training is ook toegankelijk voor basispsychologen en HBO-ers die samenwerken met BIG geregistreerde Schematherapeuten. Zij dienen wel een vergelijkbaar niveau qua klinische vaardigheden te hebben in het werken met persoonlijkheidsstoornissen en/of ernstige As-1 stoornissen.
 Verdiepend
8
18
ja
 Ja
 Nee
Hoofdniveau
Jeugd
Volwassenen
Tijd9:30 - 17:00
LocatieAmsterdam-Zuidoost (NL) (Toon kaart)

Tijd9:30 - 17:00
LocatieAmsterdam-Zuidoost (NL) (Toon kaart)

Schematherapie in Bedrijf biedt trainingen, coaching en supervisie aan individuele professionals, instellingen en bedrijven.
Schematherapie in Bedrijf heeft als doel om met mensen op te leiden tot kundige, warme en gepassioneerde hulpverleners. Tegelijkertijd wil zij de kracht van schematherapie beschikbaar stellen door middel van coaching aan individuele medewerkers en managementteams.

Albert Cuijpstraat 61
4625AK
Bergen op Zoom
Albert Cuijpstraat 61
4625AK
Bergen op Zoom
0636301271
Selecteer een bestand aub.