Opleidingen details Effectyf BV

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Fortis in unum voor werknemers met NAH (ID nummer: 335805)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3330-10-2018 t/m 29-10-2019

Op 30 oktober 2018 organiseert Effectyf een rondetafelbijeenkomst met als titel: ‘Fortis in unum voor werknemers met NAH’, speciaal voor huisartsen,revalidatieartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen. Want als het gaat om de re-integratie van werknemers met niet-aangeboren hersenletsel, dan maakt een goede verbinding tussen deze (sociaal) geneeskundigen hét verschil.

Het doel van de bijeenkomst is de handen ineen te slaan om zo de werknemer met NAH optimale ondersteuning te bieden. Door middel van rondetafelgesprekken onder leiding van deskundige sprekers, zoals professor Caroline van Heugten, hoogleraar Klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Maastricht, zorgen we voor nieuwe inzichten én slaan we een brug tussen de betrokken professionals.

Daarnaast gaat een aantal gerenommeerde ervaringsdeskundigen en geneeskundigen in op onderwerpen als de onzichtbare gevolgen, mentale duurzame belastbaarheid, revalidatie- en arbeidsparticipatie en natuurlijk de kracht van het samenwerken: Fortis in unum voor werknemers met NAH!

Na afloop van de bijeenkomst zijn de deelnemers onder meer op de hoogte van: 

  • Waarom het van groot belang is te erkennen dat hersenletsel een chronische aandoening kan zijn en de onzichtbare gevolgen te herkennen
  • Wat een neuropsychologisch onderzoek oplevert en waar het in tekort kan schieten
  • Wat de impact is van NAH op het functioneren en met name op de mentale duurbelastbaarheid  
  • Welke factoren en interventies van invloed zijn op arbeidsparticipatie
  • Hoe ervaringsdeskundigen aankijken tegen het traject Huisarts-Revalidatiearts-Bedrijfsarts-Verzekeringsarts en wat er volgens hen beter kan
(Mini)symposium
 
150
Tot en met 2 oktober 2018 € 150,00, daarna € 175,00 (incl. btw)
Tijd14:45 - 20:00
LocatieNieuwegein (NL) (Toon kaart)

Effectyf is een landelijk reintegratiebedrijf gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met : kanker, ass, nah, burnout, cardiale problemen en mentale klachten. Wij voeren 1e,2e en 3e spoor opdrachten uit in opdracht van werkgever, verzekeraar en het UWV.
Utrechtseweg 316
6862 BC
Oosterbeek
Postbus 96
6860 AB
Oosterbeek
0623255104
Selecteer een bestand aub.