Opleidingen details Vereniging Maatschappelijk Werk Nefrologie (VMWN)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Najaarssymposium VMWN 2018 (ID nummer: 335791)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Geaccrediteerde deskundigheidsbevordering Maatschappelijk werk62-11-2018 t/m 1-11-2021

Elke professional in de zorg kent wel eens van die momenten van twijfel.  Momenten van twijfel of je je werk goed doet, of je deskundig genoeg bent en simpelweg goed bezig bent.
Vanuit de systeemtheorie wordt vertrokken vanuit het idee dat deze vragen in contact met vele anderen tot stand komen. Zo komen bijvoorbeeld ervaringen van patiënten, blikken van collega’s, resultaten in datasystemen en cijfers bij leidinggevenden tot je. Deze zijn van invloed op hoe je jezelf ziet als professional.
Maar in dit spiegelpaleis worden zaken (over)belicht en worden er al gauw twee zaken die van levensbelang zijn over het hoofd gezien. Paul Castelijns en Birgit Bongaerts willen in deze interactieve workshop deze twee onderwerpen onder de aandacht brengen; de afweging én het contact!
Bongaerts en Castelijns gaan vurig in op het belang en in ere houden van deze aspecten van het werk vanuit het idee dat dit voor de maatschappelijk werkers van de diensten nefrologie deugddoend zal zijn.

Beroepsgroep
Register Maatschappelijk werk
 
Nee
 Maatschappelijk werk
HoofdniveauSubniveauSub-subniveau
SectorenAlgemeenAlgemeen Maatschappelijk Werk
SectorenZorgZiekenhuiszorg
Tijd9:15 - 16:30
LocatieBussum (NL) (Toon kaart)
Opmerkingendeskundigheidsbevordering

Tijd9:30 - 16:30
LocatieBussum (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenWorkshop

De Vereniging Maatschappelijk Werk Nefrologie (VMWN) is een vereniging voor maatschappelijk werkers die werkzaam zijn in dialyse- en transplantatiecentra.
Het doel van de vereniging is de psychosociale hulpverlening aan patiënten met een chronische nierziekte te optimaliseren. De vereniging behartigt de belangen van haar leden. Buiten de vereniging is zij de vertegenwoordiger van de groep maatschappelijk werkers nefrologie.

 

Jeroen Boschlaan 68
5056 CX
Berkel-Enschot
013-5335392
Selecteer een bestand aub.