Opleidingen details Leids Congres Bureau B.V.

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Landelijke studiedag LVB en Psychiatrie (ID nummer: 335467)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing psychiatrie429-1-2019 t/m 29-1-2020

Na deze studiedag:

-     Is de deelnemer op de hoogte van de actuele stand van zaken als het gaat om LVB en psychiatrie en weet het toekomstbeeld betreffende dit thema.

-          Heeft de deelnemer een andere manier van het begeleiden en behandelen van de doelgroep gehoord en geleerd hoe men dit kan toepassen middels een methodiek( 5 step mechanisme).

-          Heeft de deelnemer een nieuwe kijk op interactief behandelen gekregen en is de deelnemer in staat om de cliënt meer eigen regie te geven en kan dit overbrengen in de praktijk.

-          Is de deelnemer geïnspireerd door de pilot ‘expertise uitwisselen’ en zou dit ook in het eigen werkveld als voorbeeld kunnen gebruiken.

-          Hebben de deelnemers nieuwe inzichten verkregen als het gaat om opname voorkomen en ouders/systeem te betrekken in de behandeling van een cliënt.

-          Heeft de deelnemer meer kennis van de triple problematiek en bijbehorende factoren. De deelnemer is in staat op de risicofactoren te herkennen en te benoemen.

-          Heeft de deelnemer ervaring opgedaan in de wereld van LVB en Psychiatrie en heeft nieuwe inzichten betreft communiceren en werkprocessen.

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
Accreditatie Bureau Cluster 1 (Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) (ABC1)KNMG-GAIA
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register ZorgprofessionalsVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
Accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG)Psychologen/ Gedragstherapeuten/Pedagogen/ Systeemtherapeuten
College voor Accreditatie Huisartsen (CvAH)KNMG-GAIA
GGZVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
1 2 3
(Meerdaags) Congres
340
Vroegboekkorting
Bij inschrijving vóór 1 oktober ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting, en bedragen de kosten € 315,00 p.p.

Collegakorting
Indien u en uw collega zich op dezelfde dag inschrijven, krijgt de tweede (en elke volgende) persoon een korting van € 25,- op de totale inschrijfkosten. Het factuuradres dient hetzelfde te zijn.

Groepskorting
Wanneer u 5 personen gelijktijdig inschrijft is de 5e persoon gratis. Reeds ingeschreven personen kunnen geen deel uitmaken van de groepsaanmelding.
Hoofdniveau
Psychiatrie en een verstandelijke beperking
Tijd10:00 - 15:45
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenLVB en Psychiatrie

Het Leids Congres Bureau is een professioneel congresorganisatiebureau dat studiedagen en congressen ontwikkelt over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van zorg, welzijn en lokaal beleid. Daarnaast verlenen wij logistieke en inhoudelijke ondersteuning bij de organisatie van studiedagen en (internationale) congressen.

Lammenschansweg 144 D
2321 JX
Leiden
Postbus 16065
2301 GB
Leiden
071 5148203
Selecteer een bestand aub.