Opleidingen details Tachles

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Intervenieren met Impact (ID nummer: 335066)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
A&O - vaardigheden424-9-2018 t/m 3-9-2021

De opleiding Interveniëren met Impact leidt deelnemers op in het benaderen van organisaties, teams, en individuen volgens de systeembenadering; systeemdenken en systemisch kijken staan centraal.

De deelnemers leren

  • door de systeembril kijken naar organisaties, teams, en andere systemen
  • zichzelf in contact met de context waarin ze opereren als instrument in te zetten, doeltreffende interventies te plaatsen met een duurzame impact.  

De opleiding is bedoeld voor alle leidinggevenden, interne en externe adviseurs, projectmanagers, en andere professionals. Iedereen die werkelijk verschil wil maken doordat ze in staat zijn de onderstroom zichtbaar en bespreekbaar te maken relatie tot de doelstellingen, en vanuit dat inzicht interventies kunnen inzetten die werken.

academici en HBO-ers
Cursus
 Verbredend
 Verdiepend
6
10
ja
€3595,-
42
toetsing en evaluatie
Het opleidingsniveau van de deelnemers is HBO of WO. Belangrijk is dat een deelnemer over reflectief vermogen beschikt en nieuwsgierig is naar het effect van zijn handelen op de werkomgeving.
Tijd10:00 - 17:00
LocatieLeusden (NL) (Toon kaart)
Opmerkingen3 modules van 2 dagen

Tijd9:30 - 17:00
LocatieHilversum (NL) (Toon kaart)
Opmerkingen3 Modules van 2 dagen

Tijd9:30 - 17:00
LocatieHilversum (NL) (Toon kaart)
Opmerkingen3 modules van 2 dagen

Tachles is het bureau voor Leiderschap- en Samenwerkingsvraagstukken binnen organisaties. Gestoeld op de pijlers van het systeemdenken en systemisch werken. Tachles helpt organisaties, teams en individuen op het gebied van Leiderschapsontwikkeling en Samenwerkingsvraagstukken. Vanuit het systeemperspectief onderzoeken we met onze klanten de herhalende patronen binnen de organisatie en het effect op de gewenste resultaten. Vanuit diepgaand inzicht in wat er gebeurt in zowel de bovenstroom als de onderstroom helpen we de leden van het systeem regie te nemen over bestaande patronen in het systeem.
Roemer Visscherlaan 7A3, 1401RE, Bussum
1401RE
Bussum
0613025540
Selecteer een bestand aub.