Opleidingen details SCEM Conference Services / Education Permanente

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Symposium Zorg rond de pasgeborene (ID nummer: 334955)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing algemeen (N)528-1-2019 t/m 27-1-2020
Scholing algemeen (O)528-1-2019 t/m 27-1-2020
Graag nodigen we jou weer uit voor het symposium Zorg rond de Pasgeborene, de jaarlijkse bijeenkomst voor alle professionals in de geboortezorg. Thema dit jaar is In beweging - samen naar nog betere geboortezorg.
De geboortezorg staat er goed voor in Nederland. Daar hebben we als professionals hard aan gewerkt. We doen het goed als we het als zorgverleners samen doen, we moeder en kind centraal stellen en ouders bij de zorg betrekken. We raken steeds meer vertrouwd met family integrated care. Maar wat is nu de volgende stap?
We hebben onderzocht welke vragen er leven in het werkveld rondom die samenwerking (toegespitst op perinataal transport) en family integrated care. Tijdens het symposium geven we antwoord op de meest prangende vragen, zoals hoe betrek je ouders bij het proces en waar liggen de beslismomenten. Behalve deskundigen en zorgprofessionals komt ook een moeder aan het woord die vertelt over haar ervaringen.
Zorg voor de Pasgeborene biedt je een dag vol goede voorbeelden uit de praktijk, nieuwe ontwikkelingen en onderzoeksresultaten. In het casusdebat ‘van thuis naar het ziekenhuis’ belichten we het transport. Daarnaast mooie verhalen voor professionals om ouders voor te bereiden op het ouderschap tijdens de neonatale opname en een presentatie over de cruciale eerste 1000 dagen van een kind.
Verder reiken we ook dit jaar weer de traditionele Truus Vanlier-prijs uit voor de meest innovatieve en prikkelende poster. Wil je de lunchpresentatie ‘Heeft de voeding van moeder invloed op de borstvoeding bij allergie?’ bijwonen? Meld je dan snel aan, er is plaats voor maximaal 50 deelnemers.

Tijdens de bijeenkomst kun je actief deelnemen door mee te doen aan de discussie en je stem uit te brengen op prikkelende stellingen. Je gaat naar huis met veel praktische tips en inspiratie, zowel voor de dagelijkse praktijk als voor de toekomst. Zodat ook jij bij kunt dragen aan een nog betere gezondheidszorg.
 Ik verklaar dat er evaluaties plaatsvinden en de resultaten worden benut voor de kwaliteitsverbetering van de scholing
99,-
Hoofdniveau
Cliëntgerichtheid
Integratie kind in gezin
Voeding van het kind
Vroegsignalering
Professionaliteit
Samenwerking Zorgketen
Tijd08:45 - 16:20
LocatieEde (NL) (Toon kaart)

SCEM / Education Permanente organiseert onafhankelijke nascholingen binnen de totale gezondheidszorg.

Kerkstraat 21
4196 AA
Tricht
Postbus 21
4196 ZG
Tricht
(0345) 57 66 42
Selecteer een bestand aub.