Opleidingen details KNMG district Groningen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Seminar Stichting Arts en Organisatie - "Specialiseren tot op de vierkante millimeter: De generalist in het nauw?" (ID nummer: 334701)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3317-10-2018 t/m 16-10-2019

Terwijl innovatie de toch al complexe zorg drijft tot steeds maar verder specialiseren op een steeds smaller aandachtsgebied, is er een groeiende behoefte aan een generalist die een patiënt als geheel begrijpt. Wat betekent dit spanningsveld voor de organisatie van zorg? Hoe kan de afstand tussen specialistische en generalistische zorg worden overbrugd? En wat is het gevolg van deze ontwikkeling voor de arts en zijn/haar werkomgeving?

Op woensdagavond 17 oktober 2018 organiseert Stichting Arts en Organisatie een seminar over specialiseren en generaliseren in de zorg. Het seminar vindt plaats in het auditorium van Isala, Zwolle.

Gedurende het seminar zullen drie sprekers vanuit verschillende perspectieven het thema belichten. Daarna zal een plenaire discussie volgen, waarin de verschillende sprekers zullen discussiëren gevoed door vragen uit het publiek.

Het seminar is gericht op artsen (specialisten, A(N)IOS), coassistenten en verpleegkundig specialisten. Zorgprofessionals uit het hele land zijn van harte welkom! Accreditatie voor 3 punten (ABAN) wordt aangevraagd.

(Mini)symposium
30
Medisch specialist: €30, A(N)IOS en andere zorgprofessionals: €20, Coassistent/student: €5,-
Tijd18:30 - 22:15
LocatieZwolle (NL) (Toon kaart)

Het district XX Groningen van de KNMG verzorgt met enige regelmaat bijeeenkomsten en thema-avonden waarvoor accreditatie wordt aangevraagd. Het betreft meestal een multidisciplinaire bijeenkomst waarvoor een analoge accreditatie aanvraag zal worden ingezonden.

 

Namens het bestuur van KNMG District XX,

Met vriendelijke groeten,

 

Sonja Buisman en Oviédo Dongen

Secretariaat

Nieuwe Kerkhof 5B
9712 PT
Groningen
06-13733121
Selecteer een bestand aub.