Opleidingen details Amstel Academie VUmc

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Management Development Traject Medisch specialisten HOH Aruba (ID nummer: 334693)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 23918-10-2018 t/m 8-11-2019

Verantwoording:

In het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal Aruba (HOH) is een nieuwe koers vastgesteld. Op hoofdlijnen betekent dit dat een procesgerichte organisatie wordt ingericht, waarbij de primaire processen leidend zijn voor de strategie en de beleidsvorming. Deze koers brengt met zich mee dat diverse rollen in de organisatie veranderen. Deze verandering vereist ondersteuning voor de medisch specialisten met een leidinggevende rol/taak. Aan VUmc Academie is gevraagd om het ontwerp, de inrichting en de uitvoering van een Management Development Programma voor deze doelgroep op zich te nemen. Het MD programma is opgebouwd en specifiek afgestemd op de behoefte van het HOH.

 

Leerdoelen:

Het doel van het Management Development programma is medisch specialisten in een leidinggevende of coördinerende rol, ondersteuning te bieden in het versterken van de leidinggevende vaardigheden, interdisciplinaire samenwerking en het reflecteren op het eigen gedrag. De begrippen `leiderschap’, ‘communicatie’, ‘samenwerking’ en ‘organisatie’ staan centraal: het gaat om het ontwikkelen van de persoonlijke competenties van de deelnemers, en het versterken van het eigen handelen.

(Meerdaagse) Nascholing
 
0
Tijd15:30 - 16:30
LocatieOranjestad (AW) (Toon kaart)

De Amstel Academie verzorgt paramedische opleidingen, verpleegkundige vervolgopleidingen, bij- en nascholingen en bedrijfsopleidingen voor gezondheidszorginstellingen zoals algemene en academische ziekenhuizen, verpleeg- en zorgcentra, psychiatrische instellingen en instellingen voor thuiszorg. Bedrijfsopleidingen, die ondergebracht zijn in het Centrum voor Leiderschapsontwikkeling en Effectiviteitsverbetering, zijn gericht op medewerkers werkzaam op alle niveaus, al dan niet betrokken bij de directe patiëntenzorg.

VUmc Medische Faculteit Van der Boechorststraat 7 -H0 1081 BT Amsterdam
1081 BT
Amsterdam
Postbus 7057
1007 MB
Amsterdam
0204444212
Selecteer een bestand aub.