Opleidingen details Deventer Ziekenhuis

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Bewust doelmatig leren en werken (ID nummer: 334380)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2317-10-2018 t/m 16-10-2019

Aanwezigen zijn zich bewust van keuzes die zij dagelijks maken – samen met patiënt en/of collega’s – op het gebied van diagnostiek en behandeling en krijgen voorbeelden aangereikt die kunnen helpen bewust doelmatig te leren denken en werken. Zodat optimale kwaliteit geleverd kan worden aan tevreden patiënten en de zorg betaalbaar blijft.
De focus ligt hierbij op de vervolgopleiding, op het begeleiden en beoordelen van AIOS op het gebied van doelmatigheid. Na afloop van de bijeenkomst hebben aanwezigen concrete input voor het eigen lokale opleidingsplan en zijn zij op de hoogte van initiatieven op het gebied van doelmatigheid(sprojecten) binnen de (vervolg)opleidingen.

Workshop
 
0
N.v.t.
Tijd17:30 - 20:30
LocatieDeventer (NL) (Toon kaart)

 Deventer Ziekenhuis is een algemeen opleidingsziekenhuis. DZ biedt brede basiszorg aan inwoners in de regio Salland. Hoofdvestiging is Deventer. Daarnaast wordt medisch specialistische zorg aangeboden in een aantal buitenpoli (Raalte, Rijssen, Lochem). Deventer Ziekenhuis behoort tot één van de 22 van STZ ziekenhuizen in Nederland.

Nico Bolkesteinlaan 75
7416 GC
Deventer
Postbus 5001
7400 GC
Deventer
0570 536170
Selecteer een bestand aub.