Opleidingen details Koninklijke Kentalis

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Mini Symposium TOS (ID nummer: 334284)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3320-11-2018 t/m 19-11-2019

Op deze middag/avond wordt u meegenomen in wat een taalontwikkelingsstoornis betekent voor een kind en wat samenwerkende organisaties in uw regio aanbieden voor kinderen met TOS en hun systeem. We starten met een plenaire lezing. Daarna is er keuze uit een aantal lezingen en/of workshops. We geven meer inzicht in de signalering, diagnostiek en behandeling. Daarnaast komen andere onderwerpen in relatie tot TOS aan bod, waaronder meertaligheid, sociaal-emotionele ontwikkeling.
Leerdoelen:
1. deelnemers signaleren TOS bij het (jonge) kind,
2. deelnemers weten hoe zij taal kunnen stimuleren bij het (jonge) kind met TOS
3. deelnemers weten hoe zij moeten handelen bij kinderen met het vermoeden van TOS.

(Mini)symposium
 
0
Tijd15:45 - 20:15
LocatieBreda (NL) (Toon kaart)

Tijd15:45 - 20:15
LocatieTilburg (NL) (Toon kaart)

Over Kentalis

Al 225 jaar is Kentalis dé specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met een beperking in horen of communiceren. We zijn er voor mensen die doof of slechthorend zijn en mensen met een taalontwikkelingsstoornis of doofblindheid. Sommige leerlingen en cliënten hebben ook een verstandelijke beperking of motorische of psychiatrische problemen.

We zijn er ook voor de omgeving

We zijn er voor cliënten en leerlingen, maar we zijn er ook voor hun omgeving. Graag helpen en informeren we ouders en verzorgers, scholen, huisartsen, logopedisten, consultatiebureaus, kinderdagverblijven en andere zorgorganisaties.

Kentalis zet zich in!

Kentalis heeft hart, oog en oor voor de ander. Onze klanten krijgen allerlei mogelijkheden om zich te ontwikkelen op het gebied van taal en communicatie. Om te zorgen dat zij zo goed mogelijk kunnen meedoen aan onze samenleving. Door kennis te ontwikkelen, toe te passen en te delen, verbeteren we continu de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit doen we in goede dialoog met klanten, medewerkers en partners.

Theerestraat 42
5271 GD
Sint-Michielsgestel
Postbus 7
5270 BA
Sint-Michielsgestel
073 5588930
Selecteer een bestand aub.