Opleidingen details King nascholing

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Inleiding Systeemtherapie (ID nummer: 329580)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
K&J/OG herregistratie607-3-2019 t/m 6-3-2022
K&J/OG opleiding - behandeling 307-3-2019 t/m 6-3-2022
K&J/OG opleiding - diagnostiek307-3-2019 t/m 6-3-2022

Een cursus in de systeemtheoretische modellen en uitwerking daarvan in de praktijk van de cursisten aangaande het contact met clientsystemen, het systeem van de hulpverlener en de organisatie en de verwijzingscontext. Cursisten leren taxeren en interveniëren volgens systeemtherapeutische principes. 30 uur diagnostiek, 30 uur interventie (behandeling).

Doel van de opleiding is dat cursisten de basisbegrippen uit de systeemtheorie kennen en deze begrippen kunnen toepassen in hun werk met gezinnen, of met hulpverleningscontexten, op een wijze die bij hen past. Dit houdt in dat cursist kennis heeft van de onderliggende theorie, van de begrippen die helpen de ruimte voor verandering te vinden, en dat hij/zij kan reflecteren op zijn of haar keuzes.

 

uitsluitend academici
Cursus
 Inleidend
12
14
ja
1.650,- (inclusief lunch en gebruik van de digitale omgeving)
60
toetsing en evaluatie
nvt
Hoofdniveau
Herregistratie KJ/OG
Registratie KJ/OG
Tijd9:30 - 16:45
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Tijd9:30 - 16:45
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Hoge Kwaliteit postacademische nascholing voor een betaalbare prijs. Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten van onze filosofie. Ben jij werkzaam als psycholoog of orthopedagoog in de Jeugdzorg, GGZ of in het onderwijs? Dan kun je bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige én betaalbare cursussen.

De huidige ontwikkelingen binnen ons vakgebied stellen steeds meer eisen aan (na)scholing. Wij vinden dat een prima ontwikkeling, maar realiseren ons ook dat het behalen van aanvullende registraties tijdrovend en bovendien erg kostbaar is. Wij willen professionals in de jeugdzorg helpen om continu up-to-date te blijven en bieden daarom een breed aanbod aan van betaalbare cursussen en trainingen voor hulpverleners in de GGZ, jeugdzorg en onderwijs.

Sint Willibrordusdwarsstraat 4
1074XG
Amsterdam
0643438267
Selecteer een bestand aub.