Opleidingen details Radboudumc Health Academy

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Master Kwaliteit en Veiligheid in de patiëntenzorg, cohort 3 (ID nummer: 328542)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 340 

In de opleiding vergroot u uw kennis en kunde als leider in evidence-based kwaliteitsverbetering en versterkt u uw veranderkracht en multidisciplinaire samenwerking in het team. Op die manier kunt u niet alleen succesvol kwaliteitsprojecten initiëren, begeleiden en uitvoeren, maar ook een sterke bijdrage leveren aan de verspreiding van kwaliteitsverbetering op de werkvloer. Dit betekent dat u na de opleiding tot het volgende in staat bent:

1. In een multiprofessioneel team een visie te formuleren over kwaliteit van zorg (niveau I en II 1).

2. Kritieke situaties, risico’s of knelpunten in zorg tijdig te signaleren en hierop adequaat te reageren (niveau I en II).

3. Veranderingen, ontwikkelingen en knelpunten in zorg in de ‘buitenwereld’ te signaleren (II en III) en te vertalen naar de eigen werkpraktijk (niveau I en II).

4. Een leidende rol te vervullen in het vergroten van het eigenaarschap en de lerende cultuur voor het verlenen van kwalitatief goede zorg onder collega’s (niveau I en II).

5. In een multiprofessionele coalitie een evidence based en experience based kwaliteitsverbeterplan te ontwikkelen, implementeren en evalueren (niveau I, II en III).

6. Kwaliteitsverbeterkennis en –toepassingen te benutten, te ontwikkelen en hierover op een wetenschappelijk verantwoorde wijze verslag te leggen (niveau I, II en III)

7. Als een ‘reflective practitioner’ uw eigen professionaliteit en die van anderen verder te ontwikkelen (niveau I en II).

Deze accreditatieaanvraag gaat over het 1e jaar van deze masteropleiding, cohort 3. (Lesjaar 2018/2019)

(Meerdaagse) Nascholing
15000
nvt
Tijd08:30 - 17:00
LocatieAmersfoort (NL) (Toon kaart)

De Radboudumc Health Academy verzorgt bij- en nascholing voor alle medische en zorgprofessionals binnen en buiten het Radboudumc.

Geert Grooteplein 21, route 87
6525 EZ
Nijmegen
Postbus 9101 (huispost 87)
6500 HB
NIJMEGEN
06-15310241
Selecteer een bestand aub.