Opleidingen details Springer Media, Events Gezondheidszorg

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Eendaagse masterclass: Samenwerken in netwerken (ID nummer: 326180)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3513-9-2018 t/m 12-9-2019

De huidige uitdagingen in de zorg zijn te complex om alleen op te lossen. In netwerkorganisaties komen expertises binnen zorg en welzijn, gemeentes en bedrijfsleven flexibel samen. Dat biedt de kans om betere en gedifferentieerde diensten aan cliënten, politiek en maatschappij aan te bieden. Maar: hoe zorgt u voor een succesvolle samenstelling en aansturing van zo’n slim samenwerkingsverband?

Netwerkend werken

Netwerkorganisaties hebben de toekomst. Maar aan welke voorwaarden moeten ze voldoen om succesvol te zijn? In de ééndaagse masterclass Samenwerken in netwerken (vorig jaar beoordeeld met rapportcijfer 8,4!) gaat u met drie topsprekers de diepte in. U krijgt antwoorden op vragen als hoe u ‘netwerkend werkt’, hoe u zonder bureaucratie dingen voor elkaar krijgt, hoe u het team inricht op kennis en netwerken én hoe u zo’n flexibel team op de juiste manier aanstuurt.

(Meerdaags) Congres
Bestand 
Programma.pdf164 KB
programma.docx14 KB
499
€ 499,- per persoon (excl. btw) | Vroegboekrpijs t/m 31 juli 2018
€ 599,- per persoon (excl. btw) | Standaardprijs voor de primaire doelgroep

De prijs is inclusief catering en een totaal boekenpakket; van iedere spreker 1 boek: 'Nooit af’ van Martijn Aslander, 'Gedrag in de zorg' van Theo Poiesz en ‘Iedereen CEO’ van Menno Lanting.
Tijd09:00 - 16:30
LocatieZeist (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 16:30
LocatieZeist (NL) (Toon kaart)

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich richt op de gezondheidszorg en een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding, beroepsuitoefening en praktijkvoering voor studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg.

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
nvt
Selecteer een bestand aub.