Opleidingen details Amsterdam Institute of Sport Science
Topzorg = Topsport Symposium (ID nummer: 318808)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing sportgeneeskunde228-5-2018 t/m 27-5-2019
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Hoe komt het dat de artiesten van Cirque du Soleil gedurende langere (leef)tijd structureel fitter zijn? Hoe komt het dat voetballers bij AZ Alkmaar conditioneel sterker zijn, minder blessures hebben en hierdoor optimaal blijven presteren? Hoe zijn sommige topverzekeraars in staat medewerkers zo lang mogelijk gezond en gemotiveerd te krijgen en te houden om dagelijks topprestaties te leveren?

Het antwoord ligt in het hebben van een consistente visie die verder gaat dan alleen de eigen organisatie. Het is het hebben van een consistente visie over ketendenken die vertaald kan worden naar de praktijk en die uit is te dragen naar alle specialisten. Tijdens dit unieke symposium maakt u kennis met de ervaringen van professionals uit de topsport en de zorg inzake de ontwikkeling van hun eigen talenten, het fysiek heel blijven en het maximale uit jezelf en je ploeg halen. Hun persoonlijke verhalen zullen ter plekke door de wetenschap onderbouwd worden.

Sprekers: Paul McGinley - Cirque du Soleil, Robert Eenhoorn - AZ Alkmaar, Prof. dr. Geert Savelsbergh – Vrije Universiteit, Prof. dr. Evert Verhagen – VUmc, Henk Markerink – CEO Johan Cruijff Arena, Prof. Dr. Miša Džoljic – Nyenrode Business Universiteit.

(Mini)symposium
Bestand  
programma t=t.docx5-3-2018 10:2248 KB
239
Tot 1 april 180 euro
Simon Goedegebuure, sportarts
28-5-2018
Tijd14:30 - 20:00
LocatieAmsterdam-Zuidoost (NL) (Toon kaart)

Binnen het ‘Amsterdam Institute of Sport Science’ (AISS) werken de Vrije Universiteit, VU Medisch Centrum, Universiteit van Amsterdam, AMC, Hogeschool van Amsterdam, Inholland Hogeschool, OLVG, Reade en Topsport Amsterdam samen. Vanuit AISS zoeken wij nauwe samenwerking met sportorganisaties.

Onderzoek in field labs
AISS richt zich vooral op praktijkrelevant onderzoek naar prestatieverbetering, bewegen en gezondheid. Het onderzoek vindt overwegend plaats in zogenaamde field labs. Dit zijn fysieke locaties in ‘het veld’ met unieke test- en meetfaciliteiten waar top- en amateursporters, maar ook patiënten ter plekke onderzocht en geadviseerd worden.
Olympisch Stadion 14
1076DE
Amsterdam


0653103687