Opleidingen details Heliomare revalidatie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Implementatie van de zorgstandaard chronische pijn (ID nummer: 316191)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3323-3-2018 t/m 22-3-2019

In 2016 is de Zorgstandaard Chronische Pijn uitgekomen. In deze zorgstandaard straat nadrukkelijk de wens tot het beter organiseren van de zorg van patiënten met chronische pijn en het verbeteren van de inhoud van deze zorg. Daarvoor is het van groot belang dat alle zorgverleners in de keten gaan samenwerken en komen tot een organisatie van stepped- en matched-care: de juiste patiënt tijdig op de juiste plaats in de zorgketen, en niet heen en weer geschoten als een balletje in een flipperkast.

Het doel van het minisymposium is om alle betrokkenen/ belanghebbenden rondom de zorg van de patiënt met (dreigende) langdurige pijn (huisartsen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, neurologen, neurochirurgen, orthopeden, reumatologen te informeren over het belang van het toepassen in de praktijk van de zorgstandaard en het presenteren van een (mogelijk) model van stepped- en matched care in de regio. Concreet is het de aftrap van de implementatie van de zorgstandaard.

 

 

(Mini)symposium
 
80
Tijd13:00 - 17:00
LocatieWijk aan Zee (NL) (Toon kaart)

Tijd13:00 - 17:00
LocatieWijk aan Zee (NL) (Toon kaart)

Heliomare ondersteunt mensen met een beperking op de volgende leefgebieden: onderwijs, wonen en dagbesteding, revalidatie, sport en arbeidsintegratie. Bij het onderdeel revalidatie worden er regelmatig scholingen en symposia gegeven waarvoor wij accreditatie aanvragen

Relweg 51
1949 EC
Wijk aan Zee
postbus 78
1940 AB
Beverwijk
088 9208888
Selecteer een bestand aub.