Opleidingen details ProCare BV

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Cursus Ergometrie Expert (ID nummer: 314203)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
(Na)scholing Fysiotherapie1319-3-2018 t/m 18-3-2020

In de ergometrie wordt onderzocht tot welke lichamelijke inspanning iemand in staat is. Het toont aan of er al dan niet sprake is van een verminderde lichamelijke conditie. Het onderzoek wordt ook wel inspanningsonderzoek of –test genoemd. Maar, om zelfstandig en veilig een ergometrieonderzoek uit te voeren is kennis nodig. Tijdens onze cursus Ergometrie Expert komen de algemene principes van ergometrie aan de orde. Daarnaast is er specifieke aandacht voor de ergometriemethodieken binnen hart- en longfunctie afdelingen, bij sportmedische toepassingen en in de bedrijfsgeneeskunde en fysiotherapie.

De leerdoelen zijn als volgt:

- Zelfstandig en op een veilige manier een ergometrisch onderzoek uitvoeren.

- Kennis vergaren betreffende stopcriteria’s en mogelijke risico’s.

- Het juist kunnen interpreteren van de uitkomsten van een inspanningsonderzoek

Hoofdniveau
Bekkenfysiotherapie
Geriatriefysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Musculo Skeletaal bovenste extremiteiten
Musculo Skeletaal onderste extremiteiten
Tijd10:00 - 17:00
LocatieGroningen (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenEen volledig verzorgde cursus met lunch, diner, cursusmateriaal en een certificaat.

Tijd10:00 - 17:00
LocatieGroningen (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenDe cursus is geheel verzorgd (met lunch en diner) en wordt geleid door een bewegingswetenschapper. U ontvangt een map met handouts, schrijfblok, pen en certificaat van deelname.

Bewegen is belangrijk voor gezondheid, functioneren en presteren. Om goed onderbouwd iets te kunnen zeggen over bewegen, vinden we dat dit betrouwbaar gemeten moet worden. Advies over én de levering van meetapparatuur is dan ook waar wij ons bij ProCare mee bezig houden. Professionals wereldwijd vertrouwen dagelijks op onze kennis en apparatuur. Wij zijn er voor u, de specialist in beweging.


Het leveringsprogramma en de activiteiten van ProCare zijn volledig afgestemd op de behoeften van onze doelgroepen, zoals ziekenhuizen, sportartsen, revalidatiecentra, fysiotherapiepraktijken en Arbo-diensten. Wij zijn een voorraadhoudende totaalleverancier van meerdere kwalitatief hoogwaardige A-merken met een leveringprogramma dat voortdurend uitgebreid en vernieuwd wordt. ProCare is daarmee een professionele, ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerde, partner voor arbo- en zorgprofessionals. Binnen onze organisatie onderscheiden we de volgende productgroepen en diensten: 
 

Zernikepark 16a
9747 AN
Groningen
+31 50 5715074
Selecteer een bestand aub.