Opleidingen details Leerpunt KOEL B.V. (IA06-160)
ZGWA scholingsdagen voor dagpraktijken en huisartsenpost (ID nummer: 307240)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing Diabetes Zorg5 
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Omgaan met moeilijk gedrag. Een interactieve sessie met acteurs door Marcel Hoogerheide, Leerpunt KOEL

Lean werken in de huisartspraktijk door de LHV-Academie. Voor meer informatie lees: dit artikel uit het tijdschrift ” de Huisarts” . Geschikt voor het hele team van de huisartspraktijk.

Medisch technische handelingen en klinische lessen in triage voor     doktersassistenten en triagistes. Tijdens de workshop medisch technisch handelingen worden een aantal handelingen geoefend zoals dat ook door de NPA praktijk-accreditatie wordt verlangd. Dit onderdeel wordt verzorg door Leerpunt KOEL. Klinisch lessen in triage wordt verzorgd door de huisartsenpost locatie-manager Annette Vos samen met kaderhuisarts spoedzorg Antonia Viljac. Er worden een aantal lastige triage-casus besproken, zowel voor de triagistes van de huisartsenpost als voor doktersassistentes die in de praktijk werken met de Triagewijzer. Voor deze workshop is enige basiskennis over het gebruik van de triagewijzer noodzakelijk.

3 Reanimatie cursus met AED voor huisartsen. Verzorgd door Leerpunt KOEL. Na afloop ontvangt u uw certificaat reanimatie met AED.

4 Ouderenpsychiatrie: een gezamenlijk scholingsprogramma voor POH-S en POH-GGZ ontwikkeld door Clarien van der Wilt (POH-GGZ van Yulius), Pauline Westbroek (POH-S) en Janneke Okma (kaderhuisarts GGZ). Sprekers: Karin van Noordenne-specialist ouderengeneeskunde en Annelies Blok-Verpleegkundig specialist GGZ

1   “Zorgen moet je doen, niet maken” Een veilig (t)huis voor iedereen! Deze workshop over herkennen van kindermishandeling en huiselijk geweld is voor doktersassistenten en triagisten. De workshop wordt verzorgd door Ton den Hartog, aandachtsfunctionaris Kindermishandeling en Huiselijk geweld van de huisartsenpost.

2  “Hé, een schouder!” In plaats van: “O jé, een schouder!” Workshop over diagnostiek en behandeling van schouderklachten. Deze workshop voor huisartsen wordt verzorgd door Bernard Berkhout, kaderhuisarts Bewegingsapparaat. Een praktische workshop, waarbij ook veel geoefend wordt.

3   ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…’ Feedback kán leuk zijn! Deze workshop over het geven en ontvangen van feedback is bedoeld voor huisartsen en POH-S. De workshop wordt verzorgd door Annelie Oostland (POH-GGZ van Rhoon psychologen) en Odette Schouten (kaderhuisarts Coaching i.o.).

4   Ouderenmishandeling; een workshop voor huisarts en POH-S.  De workshop wordt verzorgd door Annette van de Ridder (POH-S) en  Yvonne Hogewoning (kaderhuisarts Ouderenzorg).

5   Laaggeletterdheid in de praktijk! Een workshop voor POH-S en POH-GGZ samen waarin u leert wat laaggeletterdheid is, hoe het te herkennen is en  hoe om te gaan in de dagelijkse praktijk met mensen die laaggeletterd zijn. Verzorgd door Hans Bruggeman (kaderhuisarts Palliatieve zorg) en Jacqueline de Blase, communicatiemedewerker van het ASZ.

 

 

 

Tijd09:30 - 20:45
LocatieAlblasserdam (NL) (Toon kaart)

Tijd09:30 - 20:45
LocatieAlblasserdam (NL) (Toon kaart)

De wereld om ons heen is in beweging. Continu. En laten we eerlijk zijn; in de zorg gaat dit allemaal natuurlijk nóg een tandje sneller en onverwachter. Een wereldwijde pandemie is daar een voorbeeld van, maar de echte doorgewinterde zorgprofessional weet: élke dag is hectisch, zit vol onverwachte gebeurtenissen en is nooit hetzelfde als de dag ervoor (of die erna). Maar die hectiek, daarvan gaat het zorg-bloed juist sneller stromen. Aanpassen, meebewegen, doorgaan, en zo de allerbeste zorg bieden. Daar doen we het allemaal voor. En dat vraagt niet alleen om flexibiliteit en aanpassingsvermogen, maar ook om een gezonde dosis werkplezier, pro-activiteit en initiatief.

Welkom bij Leerpunt KOEL. Wij geloven dat professionele ontwikkeling niet alleen essentieel is voor de benodigde (en vereiste) regelmatige bijspijkering van kennis, maar vooral ook om zorgprofessionals op de juiste manier te blijven uitdagen in hun werk. Want door continu gestimuleerd te worden het beste uit jezelf te halen, blijft de kwaliteit van de zorg die je levert hoog. Meer werkplezier en initiatief zijn hierbij mooie en bijzonder nuttige bijkomende voordelen. Net als tevreden medewerkers die door kunnen stromen en graag op dezelfde plek blijven werken.

Daarom bieden wij volledig onafhankelijke (!), geaccrediteerde scholing aan professionals en organisaties in de eerstelijnszorg in Nederland. En omdat wij weten dat de zorg-wereld continu in beweging is, zijn wij dat ook. Onze innovatieve scholingen zijn ontwikkeld door eerstelijns professionals die dagelijks dezelfde uitdagingen tegenkomen. We ervaren, luisteren en monitoren dus continu en weten écht wat er speelt. Dit nemen we vervolgens mee bij het bijna realtime ontwikkelen van onze scholingen en post-mbo-opleidingen.

Dit resulteert in een altijd actueel, relevant en up-to-date aanbod voor iedere zorgprofessional. Onze ontwikkelaars zijn zelf actief in de zorg, wat leidt tot direct praktische toepasbare scholingen met passende, duurzame resultaten. Veel trajecten zijn bij ons maatwerk, omdat we geloven dat dat een heel doeltreffende manier is om het beste resultaat te behalen, passend bij de specifieke behoeftes en uitdagingen van de organisatie.

Kortom; Leerpunt KOEL haalt op een innovatieve, passende en prettige manier het allerbeste uit eerstelijns zorgprofessionals. Het resultaat is een frisse, gezonde, gemotiveerde zorginstelling die helemaal up-to-date alle dagelijkse uitdagingen aangaat om zo de allerbeste kwalitatieve zorg te leveren.

IJsselmeer 34
3332 EX
ZWIJNDRECHT
IJsselmeer 34
3332 EX
ZWIJNDRECHT
078-6193068