Opleidingen details Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

NVO - Beinvloeden; een nieuwe orthopedagogische competentie (ID nummer: 306153)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
K&J/OG herregistratie2,516-2-2018 t/m 15-2-2021
K&J/OG opleiding - overige taken1,516-2-2018 t/m 15-2-2021

Het NVO netwerk LZMG+ bestaat 25 jaar en wil met deze lustrum studiedag kijken naar de toekomst. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de orthopedagoog lang niet zo bekend is als we met elkaar denken. In de basis- en postacademische opleiding is veel aandacht voor de inhoud, maar is een focus op de inhoud nog voldoende in deze tijd? Pakken we onze positie wel genoeg?  Want hoe positioneert de orthopedagoog zich in de toekomst, in het krachtenveld van alle registraties? Het wordt tijd dat orthopedagogen meer leren beïnvloeden, positie nemen en de markt veroveren! Ben jij benieuwd wat jij zelf kan doen om de cliënt, de ouder, je manager of bijvoorbeeld de gemeente te bewegen in de richting die jij wilt?

Op deze actieve studiedag gaan we kijken naar hoe we als orthopedagoog onze positionering kunnen verbeteren zodat we klaar zijn voor de toekomst. Hierbij worden we geholpen door mensen vanuit andere beroepsgroepen. Zij kijken met verschillende brillen naar ons beroep en de manier waarop wij ons (willen) positioneren. In de ochtend staat, op interactieve wijze, de theorie centraal. In de middag ga je zelf aan slag om je vaardigheden op het gebied van beïnvloeding en positioneren te ontdekken en te verbeteren.

uitsluitend academici
Congres
 Verdiepend
40
90
ja
70/80
5,5
Geen toetsing
Orthopedagogen/Psychologen
Hoofdniveau
Herregistratie KJ/OG
Registratie KJ/OG
Tijd10:00 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 16:30
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Beroepsvereniging van academisch opgeleide pedagogen en onderwijskundigen. Overwegend werkzaam in het onderwijs, de jeugdzorg, de (geestelijke) gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg.

Catharijnesingel 47
3511 GC
Utrecht
030-2322407
Selecteer een bestand aub.