Opleidingen details Medilex BV

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Eerder dan verwacht (ID nummer: 291217)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3524-11-2017 t/m 23-11-2018

Gemiddeld 1 op de 12 baby's wordt te vroeg geboren. Eén op de twintig zelfs extreem vroeg. Vroeggeboorte is dus een veelvoorkomende complicerende factor in de geboortezorg, die vele professionals aangaat. 

Op vrijdag 24 november organiseert Medilex haar jaarlijkse landelijke studiedag over passende zorg bij (dreigende) vroeggeboorte.

Herken de signalen van (dreigende) vroeggeboorte en weet hoe te handelen ten opzichte van ouder en kind.

In de ochtend wordt, onder leiding van Brenda van Osch, ingegaan op de laatste inzichten omtrent het signaleren van dreigende vroeggeboorte, de eerste opvang en behandeling, van (extreem) prematuren en de mogelijk gevolgen van vroeggeboorte. 

De middag is gereserveerd voor het bespreken van casuïstiek. Welke afwegingen worden er gemaakt bij de (dreigende) geboorte van een (extreem) prematuur? Hoe en door wie wordt er beslist over doorbehandelen of stoppen bij ernstige problemen? De input van de deelnemers in de discussie is zeer welkom. Ook bent u van harte uitgenodigd vooraf vragen te stellen of casuïstiek in te brengen. 

(Meerdaags) Congres
395
De prijs voor deze bijeenkomst is €395,- voor medisch specialisten en €295,- voor verloskundigen, verpleegkundigen, geestelijk verzorgers & AIOS voor het volledige programma inclusief lunch. Deze bedragen zijn inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en exclusief BTW en onderstaande kortingen*.

1 OP 5 GRATIS Schrijft u zich gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één mailadres gestuurd, dan betaalt u slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis. Voor het gelijktijdig inschrijven van grotere groepen deelnemers maken wij graag aangepaste afspraken. Neemt u hiervoor contact op met Annemarie van Delft.

SPECIAAL TARIEF Kunt u aantonen dat uw opleidingsbudget ontoereikend is voor deze bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via info@medilex.nl. Wij bieden een klein aantal deelnameplaatsen aan met 150 euro korting waar u mogelijk voor in aanmerking kunt komen. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat de inhoud van onze studiedagen een breed scala aan professionals bereikt – ook met beperkte middelen voor nascholing.

STUDENTENKORTING Medilex stelt vijf plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 90,75 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van uw opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd.
Tijd9:00 - 16:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd9:30 - 16:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Medilex heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van studiedagen, congressen en cursussen op het gebied van zorg, onderwijs en welzijn. Door de onafhankelijke werkwijze van Medilex varieert het aanbod studiedagen van complexe beleidsmatige vraagstukken tot oplossingen voor de werkvloer.

Missie:
Medilex organiseert kennis om professionals beter hun dagelijkse werk te laten doen.

Visie:
Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers onze programma’s ervaren als direct toepasbaar, interactief en actueel. Medilex organiseert kennis – onafhankelijk, deskundig en met oprechte aandacht:

  • Onafhankelijk – onze programma’s worden onafhankelijk, in eigen beheer, samengesteld zonder sponsoring of in opdracht van derden. Thema’s worden van meerdere kanten belicht waardoor de deelnemer zich een objectief beeld kan vormen.

  • Deskundig – dankzij onze organisatorische én inhoudelijke deskundigheid ontwikkelen wij kwalitatief hoogwaardige programma's.

  • Oprechte aandacht – wij zijn betrokken en benaderen met oprechte aandacht deelnemers, sprekers en elkaar. 

Wij streven ernaar met behulp van de input van sprekers en deelnemers onze programma's voortdurend te verbeteren. 

 

De Dreef 2
3706 BR
Zeist
Postbus 289
3700 AG
Zeist
(030) 69 33 88 7
Selecteer een bestand aub.