Opleidingen details Cure & Care Development

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Motiverende Gespreksvoering 3.0 (ID nummer: 278471)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
ELP herregistratie1321-4-2017 t/m 20-4-2020

Versterk de motivatie tot gedragsverandering bij uw cliënt

 

Motiverende Gespreksvoering (MGV) is een hulpverlenersmethode met een enorme aantrekkingskracht die zich als een olievlek over de zorg en andere werkvelden verspreidt.  De methode versterkt de persoonlijke motivatie van de cliënt voor gedragsverandering en is bewezen effectief bij verschillende doelgroepen.

Deze training is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen en inzichten en laat zien wat behandelaars in de praktijk doen. Dat helpt enorm bij het verbinden van training met de eigen werkpraktijk. In deze tweedaagse workshop leert u de gespreksvaardigheden van een door MINT gecertificeerde trainer, met brede behandelervaring in de specialistisch ggz.Tijdens de training wordt interactief gewerkt en worden theorie en oefening regelmatig afgewisseld.

Tijdens de eerste dag worden de spirit en processen van Motiverende Gespreksvoering besproken en worden de basisvaardigheden in groepjes geoefend. Tijdens de tweede dag wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan het uitlokken en reageren op verandertaal, omgaan met wrijving en het plannen van gedragsverandering. 

 

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
Register CliëntondersteunersRegisterplein
Register GezinshuisoudersRegisterplein
Register GGZ-agogenRegisterplein
Register Maatschappelijk werkRegisterplein
Register Sociaal AgogenRegisterplein
1 2
academici en HBO-ers
Workshop
 Inleidend
8
25
ja
€ 530,- (inclusief het boek: ‘Miller, W.R., Rollnick, S. (2014). Motiverende Gespreksvoering 3e editie. Ekklesia’, koffie/thee en lunches)
12
12
296
Geen toetsing, wel evaluatie
Deel uitmaken van de doelgroep
Hoofdniveau
Volwassenen
Overig
Ouderen
Tijd10:00 - 17:30
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:30
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:30
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:30
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:30
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:30
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Cure & Care Development (CCD) stelt zich ten doel een kwalitatief hoogstaand programma te ontwikkelen, in stand te houden en aan te bieden aan professionals binnen de (G)Gz in het kader van hun opleiding en bij- en nascholing. Ons aanbod behelst de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van behandelingsstrategieën binnen de (G)Gz en wordt verzorgd door hooggekwalificeerde docenten. De programma’s voldoen aan de accreditatievereisten van de verschillende beroepsgroepen en zijn inhoudelijk getoetst door onze Wetenschappelijke Raad van Advies. Voor de uitvoer van het programma organiseren wij workshops, opleidingen en symposia met open inschrijvingen alsmede incompany activiteiten.

 

Oude Oeverstraat 120, etage 3
6811 JZ
ARNHEM
Postbus 5466
6802 EL
ARNHEM
026 368 44 11
Selecteer een bestand aub.