Opleidingen details Pearson Benelux B.V.

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

WAIS-IV-NL Verdiepingstraining (ID nummer: 261328)
Cursus afgewezen!
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)

Na een korte inleiding over de achtergrond en de opbouw van de WAIS-IV-NL, wordt u aan de hand van het scoreformulier langs alle aandachtspunten en valkuilen geleid. U gaat ook zelf in groepjes aan de slag waarna de interpretatie van scores wordt besproken. Komt u allemaal tot dezelfde conclusies? Vervolgens wordt ingegaan op het maken van een rapportage. In de middag is alle tijd en ruimte voor casuïstiek. Deze mag u zelf meebrengen maar er zijn ook een aantal casussen van verschillende klinische groepen die kunnen worden uitgewerkt en besproken zullen worden.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:
- Achtergrond, opbouw en toepassingsgebieden van de WAIS-IV-NL
- Waarschijnlijkheidsintervallen en scoreverschillen
- Oefening met scoring en rapportage
- Oefening met interpretatie middels casuïstiek

De training vergroot de kennis over de interpretatie van de resultaten bij het inzetten van de WAIS-IV-NL. Tevens worden handvatten aangereikt om een gedegen rapportage hiervan te maken.

uitsluitend academici
 Verdiepend
10
15
ja
Hoofdniveau
Jeugd
Volwassenen
Ouderen
Tijd10:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:00
LocatieKlimmen (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:00
LocatieTilburg (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Tijd10:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Pearson Benelux B.V. is een internationaal netwerk van testuitgeverijen. Als grootste in haar branche voor Nederland en Vlaanderen staat Pearson voor 60 jaar ervaring in het uitgeven en distribueren van wetenschappelijk onderbouwde psychologische meetinstrumenten om mensen van alle leeftijden en culturen te bedienen. Van oudsher zijn onze producten gericht op Gezondheidszorg, Human Resource Management, Onderwijs en Logopedie. Momenteel omvat ons aanbod ruim 300 verschillende tests over onder meer persoonlijkheid, vaardigheden en interesses. Tegenwoordig ontwikkelen wij ook steeds meer andere producten en diensten, zoals instrumenten om digitaal te testen, trainingen en consultancy.

Naast het uitgeven van een verscheidenheid aan test- en therapiemateriaal geeft Pearson Nederlandstalige boeken uit voor de vakgebieden psychologie, psychiatrie, pedagogiek en geestelijke gezondheidszorg. Wij richten ons op therapeuten, cliënten, docenten en studenten en op andere belangstellenden.

Gatwickstraat 1
1043 GK
Amsterdam
020-5815500
Selecteer een bestand aub.